BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 30 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 30 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 30 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ERDOĞAN'DAN FRANSA'YA SERT YPG TEPKİSİ: Erdoğan İl Başkanları Toplantısı'nda ''Fransa'nın tavrından üzüntü duyuyoruz. Bizim silahlı kuvvetlerimizi asla kabullenemeyeceğimiz bir yere oturtmak kimsenin haddine değil'' siyerek Fransa'ya tepki gösterdi.

İSRAİL ASKERLERİ FİLİSTİNLİLERE SALDIRDI:İsrail askerleri Filistinler'in Toprak Günü yürüyüşüne müdahale etti. Müdahale sonucu 7 Filistinli hayatını kaybederken 500 Filistinli yaralandı. 

BAKANDAN TAŞERON İŞÇİLERE MÜJDE: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu kadroya geçecek taşeronlara büyük bir müjde verdi. Sarıeroğlu "4 C'den 4 B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan itibarıyla gerçekleştirmiş olacağız. Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi.

AZİZ YILDIRIM BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nın balo salonunda bir basın toplantısı düzenledi. Divan Kurulu üyelerinin de yer aldığı saat 11.00'de başlayan toplantıda Yıldırım, adaylığını açıkladı.

TAKSİM SAPIĞI SUÇ MAKİNASI ÇIKTI: Taksim'de iki kadından birini bıçakladığı diğerini ise omuzuna alıp kaçırdıktan sonra götürdüğü inşaatta tecavüz ettiği gerekçesiyle aylardır aranan Engin K. yakalandı. Engin K.'nın cinsel saldırı, uyuşturucu kullanmak, yaralama ve hırsızlıktan 9 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler