BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.438,48
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 13 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 13 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 12 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ABD MEDYASINDAN ESAD İÇİN YENİ İDDİA: ABD'nin Suriye'ye askeri operasyon ihtimaline karşı Beşar Esad'ın Şam'daki başkanlık sarayından ayrılarak Rusya'ya ait hava üssüne sığındığı iddia edildi. 2 gün önce Esad'ın İran'a kaçtığı iddia edilmiş ancak Esad Şam'da ortaya çıkmıştı.

34 İLDE FETÖ OPERASYONU: Konya merkezli 34 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 70 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

FETÖ'NÜN YENİ KRİPTO HABERLEŞME PROGRAMI ORTAYA ÇIKTI: FETÖ üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir kripto grafik haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER BOMBASI: Beşiktaş, yeni sezon öncesinde Trabzonspor’un yıldızı ve eski golcüsü Burak Yılmaz ile temasa geçti, hem kulüpten hem de oyuncudan olumlu yanıt aldı.

2,5 YILLIK AŞK BİTTİ: Güzel oyuncu Aslı Enver ve yakışıklı şarkıcı Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerini noktaladı. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından Murat Boz'la birlikte oturdukları evden taşındı.

Sitene Ekle
Etiketler