BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  SPOR

Gudjohnsen Barcelanada

FC Barcelona, FC Chelsea'den İzlandalı golcü Eidur Gudjohnsen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından FC Barcelona, FC Chelsea'den İzlandalı golcü Eidur Gudjohnsen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Eidur Gudjohnsen'in sağlık kontrolünden geçtiği ve kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Barcelona'dan futbolcunun transferiyle ilgili ayrıntılı bilgi verilmezken, İspanyol basını, Barcelona'nın golcü futbolcu için 15.1 milyon dolar ödeme yapacağı kaydedildi.

Barcelona Kulübü ile anlaşan ilk İzlandalı futbolcu olan Gudjohnsen'in, Helsingborg'a geri dönen Henrik Larsson'un yerine transfer edildiği belirtildi. Bugün basına tanıtılacak olan Gudjohnsen'in Katalan takımda 7 numaralı formayı giyeceği belirtilirken, Barcelona takımı kaptanı Carles Puyol, yeni transferi değerlendirdi. Puyol, Gudjohnsen'e karşı forma giydiğini, kendisinin çok iyi bir futbolcu olduğuna inandığını söyledi.

FC Barcelona'nın FC Chelsea'den transfer ettiği Gudjohnsen, daha önce Bolton Wanderers, PSV Eindhoven ve Reykjavic formaları giymişti.