BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'da futbolculara para müjdesi

Uzun süredir alacaklarını tahsil edemeyen ve bu yüzden bayramı moralsiz geçiren sarı kırmızılılara müjdeli haber geldi. Yönetim, 5 milyon $ tutarında ödeme yapacak

Abone ol

Uzun süredir alacaklarını tahsil edemeyen ve bu yüzden bayramı moralsiz geçiren sarı kırmızılılara müjdeli haber geldi. Yönetim, önümüzdeki cuma gününe kadar banka hesaplarına toplam 5 milyon dolar yatıracak.

Galatasaray’da aylardır süren ve yabancı futbolcuları isyan noktasına getiren para krizi nihayet çözüme kavuşuyor. Ödemeler yapılmadığı için Antalya kampını boykot eden Tomas ile İliç’i zor ikna eden başkan Özhan Canaydın, geçtiğimiz hafta verdiği sözü yerine getiriyor. Sarı kırmızılı futbolcuların alacaklarının yarısı olan yaklaşık 5 milyon dolar, önümüzdeki cuma gününe kadar hesaplarına yatacak.

Tatil bile yapmadı

Antalya kampında futbolculara ve teknik heyete, "Sıkıntınız kısa sürede sona erecek. Lig başlamadan hepiniz mutlu olacaksınız" diye söz veren Canaydın, bu görüşmenin ardından bayramda doğru dürüst tatil bile yapmadan para arayışına girmişti. Galatasaray Kulübü Başkanı, kendi kişisel çabalarının yanı sıra, reklam ve sponsorlardan gelen paraları da, banka borçları yerine futbolculara aktararak bu krize çözüm buldu.

Yarısı yatacak

Başkan Özhan Canaydın’dan gelen müjdeli haber, futbolcular tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Sarı kırmızılılar, başkanın verdiği sözden sonra rahatladıklarını belirterek, "Bizler profosyenelce işimizi yapmaya çalışıyoruz. Ama ne de olsa herkeste bir moral bozukluğu vardı. Lig başlamadan alacaklarımızın ödeneceği söylendi. Alacaklarımızın ödenmesini bekliyoruz" dediler.

Sarı kırmızılı yöneticiler, yaklaşık 5 milyon dolar tutarındaki paraların en geç cuma gününe kadar hesaplara yatacağını, her futbolcunun alacaklarının yarısını tahsil edebileceğini söylediler.

Kaynak:
Haber: Bayram Aydın