BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
HABER /  GÜNCEL

GS Juve maçı Star tv izle-Galatasaray Juventus maçı canlı izle!

Yoğun kar nedeniyle oynanamayan Juventus-Galatasaray maçı ertelendi. Ertelenen maç bugün saat 15.00'de oynanacak.

Abone ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki kader maçında juventus ile karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Arena'daki maçın 25. dakikasında aniden başlayan yoğun kar yağışı, saha zemininin bir kaç dakika içinde beyaza bürünmesine neden oldu.

STAR TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 
 

İlk olarak maçın topu, kırmızı renkli bir başka topla değiştirildi.

Karşılaşmada 32. dakika oynanırken hakem Pedro Proença oyunu durdurarak, yanına çağırdığı futbolcularla bir süre görüştü. Görüşmenin ardından takımlar soyunma odasının yolunu tuttu ve maça 20 dakika ara verildiği anons edildi.

Maçın durmasının ardından sahaya giren görevliler, saha zeminin temizlemeye başladı. Saha çizgileri turuncu renkle yeniden çizildi.

MAÇI CANLI ANLATIMLA TAKİP İÇİN TIKLAYIN 

Hakemler çıkış tüneli önünde bekleyerek sahanın temizlenmesini ve hava şartlarını kontrol etti. Ancak hakemin takım kaptanları ve UEFA yetkilileri ile yaptığı görüşmenin ardından maçın ertelendiği açıklandı.

Bu kararın ardından maçın ne zaman kaldığı yerden devam edeceği kararı beklenmeye başladı. Önce maçın günü belli oldu ve karşılaşmanın bugün oynanmasına karar verildi.

Ardından maçın başlama saati için görüşmeler başladı. Kulislerde önce 16.00 ve 15.00 saatleri konuşuldu. Ardından UEFA, maçın saat 15.00'te oynanacağını açıkladı. 

Karşılaşma Star ve ntvmsbc'den canlı yayınlanacak.

Ancak güvenlik güçlerinin organizasyonu veya hava şartlarında olumsuzluk olması durumda maç başka bir güne hatta başka bir şehire bile alınabilecek. 

İlk olarak Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün tarafından yapılan açıklamada karşılaşmanın saat 14.00'te oynanacağı bildirilmişti.