BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Grinin Elli Tonu vizyonda fragman 13 Şubat

13 Şubat vizyon filmleri arasında Grinin Elli Tonu var.Erotik ve dram konusunu çok başarılı inceleyen bu yapımın fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Jamie Dornan ve Dakota Johnson var.

Abone ol

13 Şubat Cuma vizyon filmleri arasında Grinin Elli Tonu var. Erotik ve dram konusunu çok başarılı inceleyen bu yapımın fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Jamie Dornan ve Dakota Johnson var. 14 Şubat için eğer bir sinema planı yapıyorsunuz Aşk ve cinsellik temalı bu harika yapımı sakın kaçırmayın...

GRİNİN ELLİ TONU FRAGMANI

GRİNİN ELLİ TONU FİLM KONUSU

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

E.L. James'in çok satanlar listesinden inmeyen aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstlenirken, başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson paylaşıyor.

grinin-50-tonu-full-hd-izle-231.jpg

fft243_mf1383477.jpeg