BIST 9.530
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.480,21
HABER /  GÜNCEL

Gözüne cam battı gözyaşlarına boğuldu

Gözüne cam parçaları isabet eden yaralı: "Beni hastaneye götürün" diye gözyaşı döktü

Abone ol

Konya'da direksiyon hakimiyetini kaybeden Mehmet Deniz otomobili ile bariyerlere çarptı.

Kazada kızı Fadimenur Deniz, gözüne cam parçalarının isabet etmesi üzerine yaralandı. Sağlık personeli olduğu öğrenilen Deniz, gözüne ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Büyük panik yaşayan baba Mehmet Deniz ise 'Ambulans çağırın' diyerek çevredekilerden yardım istedi.

Kaza, saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu Aydınlıkevler altgeçitinde meydana geldi. İddiaya göre 42 EY 612 plakalı otomobili ile şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Mehmet Deniz direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sağ ön koltukta oturan kızı 29 yaşındaki Fadimenur Deniz gözüne cam parçaları isabet ettesi sonucu yaralandı. Panik içinde kızını araçtan çıkartan baba Mehmet Deniz çevredekilerden 'Ambulans çağırın' diyerek yardım istedi. Özel bir hastanede sağlık personeli olarak çalıştığı öğrenilen Fadimenur Deniz, bir bez parçasıyla gözüne ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Gözyaşlarına hakim olamayan Deniz, babasına, "Baba gözüm patladı galiba. Beni hemen hastaneye getirin." dedi.

Olay yerine çağrılan ambulansı beklemeyen baba Deniz, yaralı kızını otomobile bindirerek hastaneye götürdü. Fadimenur Deniz'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza sırasında aynı istikamete giden bir kamyonet ve bir otomobilin de maddi hasarlı kazaya karıştığı belirtildi. Soruşturma sürüyor.