BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Göztepe Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti ve iki hafta sonra galibiyete uzandı. Göztepe ise son 6 haftada 5. yenilgisini aldı. Trabzonspor'un gollerini Rodallega, Abdülkadir Parmak ve Kadu (kk) kaydederken ev sahibinin tek golünü penaltıdan Deniz Kadah kaydetti.

Abone ol

Son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Trabzonspor Göztepe karşısında kendine geldi. 23. haftada Göztepe önüne çıkan bordo mavililer rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Tempo olarak yüksek seviyede geçen maçta Trabzonspor daha etkili olan taraf olurken galibiyete de 27. dakikada Hugo Rodallega, 73. dakikada, Abdülkadir Parmak ve 90. dakikada da Kadu (kk) golleriyle gitti. Göztepe'nin maçtak tek golünü ise penaltıdan Deniz Kadah kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 36'ya çıkartırken, Göztepe 25 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

3'üncü dakikada Nwakaeme’nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Sosa’nın sert şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

20'nci dakikada Castro ceza sahası dışından şansını denedi, top farklı bir şekilde oyun alanını terk etti.

27'nci dakikada Trabzonspor’un golü geldi. Hızlı gelişen atakta Rodellega’nın pasında Yusuf kaleci Beto ile karşı karşıya kaldı. Yusuf’un vuruşu Beto’dan döndü, Rodellega meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi: 0-1.

69'uncu dakikada Göztepe penaltı kazandı. Hosseini ceza sahası içinde Serdar’ı düşürünce hakem Mustafa Öğretmenoğlu beyaz noktayı gösterdi.

70'inci dakikada penaltı atışı kullanan Deniz Kadah topu filelere gönderdi: 1-1.

73'üncü dakikada Trabzonspor bir kez daha öne geçti. Nwakaeme’nin pasında ceza sahası dışından topa gelişine sert vuran Abdulkadir Parmak mükemmel bir gole imza attı: 1-2.

90'ıncı dakikada Trabzonspor farkı 2’ye çıkardı. Abdulkadir’in ortasında Kadu kendi ağlarını havalandırdı: 1-3.

GÖZTEPE: 1 - 3 :TRABZONSPOR

STAT: Bornova
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Süleyman Özay, Hakan Yemişken

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Kadu, Titi, Berkan (Dk. 68 Halil), Poko, Borges (Dk. 46 Deniz), Castro, Yasin, Serdar, Jerome (Dk. 74 Ghilas)

TRABZONSPOR: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin, Novak, Abdülkadir Parmak (Dk. 90+3 Ali Osman), Yusuf (Dk. 90+2 Murat Cem), Sosa, Ekuban (Dk. 86 Batuhan), Nwakaeme, Rodallega

GOLLER: Dk. 27 Rodallega, Dk. 73 Abdulkadir Parmak, Dk. 90 Kadu (kk) (Trabzonspor) - Dk. 70 (P) Deniz (Göztepe)

SARI KARTLAR: Dk. 22 Berkan, Dk. 89 Yasin (Göztepe), Dk. 63 Hosseini (Trabzonspor)

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Göztepe - Trabzonspor maçından kareler
Foto Galeri Göztepe - Trabzonspor maçından kareler Galeriye Gözat