BIST 9.555
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.470,38
HABER /  POLİTİKA

Gökçekten tehdit iddiası

Ankara Belediye Başkanı Gökçek, MHP'lilerden tehdit aldığını açıkladı.

Abone ol

Son günlerde MHP'ye yönelik çıkışlarıyla dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP'lilerden tehdit mesajları aldığını iddia etti.

Gökçek, MHP Genel Merkezi adına gönderilen mesajlarda "23 Temmuz sabahı MHP ilk olarak sizden hesap soracaktır" şeklinde tehditlerin yer aldığını söyledi.

AK Parti'nin Çankırı mitinginde vatandaşlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, konuşmasında ağırlıklı olarak CHP ve MHP'ye yüklendi. CHP lideri Deniz Baykal'ın "AK Parti teröre yakın" sözlerine cevap veren Gökçek, "Sayın Baykal, AK Parti'nin teröre yakın olduğunu söylüyor. Peki ben soruyorum. Bir zamanlar SHP listelerinin 18 tanesi DEP'li değil miydi? CHP, parlamentoya DEP'lilerle kol kola girdi. PKK yandaşlarını Meclis'e sokan sensin. Sonra da AK Parti'ye şamar atıyorsun" dedi.

Erbakan'a taş!

Konuşmasında Saadet Parti'lilere de seslenen Gökçek, Saadet Partisi'nin anketlere göre yüzde 3 oyu olduğunu belirterek, "Sevgili Saadetli kardeşlerim, eğer barajı aşacaksanız, bütün sizi sevenler oyunu size versin. Ama barajı aşamıyorsanız oylarınızı AK Parti'ye verin. Böyle bir ihtimal olmaz, ama CHP fazla vekil çıkarırsa bunun vebalini nasıl vereceksiniz? Erbakan Hoca, mitinglerde AK Parti aleyhine konuşuyor. Hocamız bizim büyüğümüzdür. Ne derse desin canı sağolsun" şeklinde konuştu.