BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.478,29
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten son dakika istifa twitleri işte tarih!

Melih Gökçek'ten gelen son dakika haber istifasına dair oldu. Melih Gökçek istifa tarihini duyurdu. Buna göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cumartesi günü istifa edecek. Gökçek istifa tarihini Erdoğan ile görüştükten sonra açıkladı.

Abone ol

Melih Gökçek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son bir görüşme yaptı ve o görüşmeden istifa tarihini belirlemiş olarak çıktı. Melih Gökçek, Belediye Meclisi'ni toplayarak belediye başkanlığı görevinden istifa edeceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek görüşmesi sona ermiş ve kulisler Gökçek'in neler söyleyeceğine kilitlenmişti. Ve beklendiği gibi oldu Melih Gökçek daha öncede olduğu gibi yine sosyal medya hesabını kullanarak istifa tarihini verdi.

MELİH GÖKÇEK'İN İSTİFA TARİHİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu. Melih Gökçek istifa edeceği tarihi Twitter'dan duyurdu ve "İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim." açıklamasında bulundu.

Melih Gökçek'ten son dakika istifa twitleri işte tarih!

Erdoğan'dan Gökçek sonrası çarpıcı mesajlar!

 DAHA ÖNCE 4 BAŞKAN İSTİFASINI AÇIKLAMIŞTI

İstifaları istenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifalarını açıklamıştı.

Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyordu nihayet bu soru cevabını bulmuş oldu.

ANKAPARK'IN BİTİRİLMESİNİ İSTEDİ