BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.474,59

Gizli konulara merakımız artıyor

Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, mantıklı, kararlı davranabiliriz.

Bugün 20 Ocak Cuma... Venüs günündeyiz...

Ay 01:10’da Akrep burcuna geçecek. Derinleşen duygular ve güçlenen sezgilerle görünenin ardındaki gerçekler ve gizli konulara merakımız da artıyor. Herhangi bir konuyu derinlemesine incelemek için motivasyonumuz güçlenebilir. Mars’ın Balık burcunda olması spiritüel kavramlara ilgimizi arttırabilir.

Sabah erken saatlerinde Ay Güneş ile dik açı yapacak ve son dördün fazına ulaşacak. Geçtiğimiz ayın konuları artık sonuç vermeye başlayabilir. Ay küçülen fazda olduğu için ruhsal veya bedensel arınmak, detoks ve şifa çalışmaları için önümüzdeki bir kaç günü iyi değerlendirebiliriz…

Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Merkür ile uyumlu görünüm yapacak.

Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, mantıklı, kararlı davranabiliriz. Bu özellikle iş ve kariyer konularında bize destek olabilir.

Balık burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton arasında oluşacak uyumlu görünüm de  güçlü kimseler veya kadın figürlerden maddi manevi önemli yardımlar alabileceğimizi işaret ediyor.

Akşam saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında ruhsal enerjiler daha da artabilir. Sanatsal çalışmalar ve maneviyatla ilgilenmek için değerlendirebiliriz.