BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

Gizem Tuncer Kimdir?

Hem verdiği kilolarla hem de yeni albümüyle gündeme oturan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir aslen nereli kaç yaşında? Gizem Tuncer kaç kilo verdi tüm detaylar internethaber'de. Sanatçı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer'in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi...

Hem verdiği kilolarla hem de yeni albümüyle gündeme oturan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir aslen nereli kaç yaşında? Gizem Tuncer kaç kilo verdi tüm detaylar internethaber'de.

Sanatçı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer'in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan'dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu. Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Gizem; Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik etti.