BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

Gırtlağını kesip attılar

3 dil bilen bilgisayar mühendisi gencin boğazını kesip, denize attılar.

Abone ol Üsküdar’da tüyler ürperten cinayet. Saldırganlar 3 dil bilen Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu Serkan Kulakoğlu’nu bıçaklayıp denize attı. Hastaneye kaldırılan Kulakoğlu kurtarılamayarak can verdi.

Vaniköy sahilinde dün gezintiye çıkan vatandaşlar, denizde yaralı bir gencin olduğunu görüp polise haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin denizden çıkarttığı kişinin Serkan Kulakoğlu (26) olduğu anlaşıldı.

Boğazında bıçak yarası ve vücudunda darp izleriyle hastaneye kaldırılan Kulakoğlu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kulakoğlu’nun üzerinden içinde 2 kredi kartı olan cüzdanı ve otomobilinin anahtarı çıktı. Cebinde olması gereken paraya ise rastlanmadı. Polis, bu nedenle gasp ihtimali üzerinde duruyor.

BAŞHEMŞİRE ANNESİ YIKILDI

Kulakoğlu’nun ölüm haberi Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Hastanesi’nde başhemşire olan annesi Emel Kulakoğlu’nu yıktı. Oğlunu vahşi bir cinayete kurban veren gözü yaşlı anne, sinir krizleri geçirdi. Öte yandan Serkan Kulakoğlu’nun Bolu ve İstanbul’da cep telefonu satışı yapan dükkanlarının olduğu belirtildi.