BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  SPOR

Geretsten Polata tam destek

Eric Gerets: “Adnan Polat'ın, ‘Puan farkı 7 değil, 4’ sözü bizi motive etti, çok memnun olduk“ dedi.

Abone ol

Galatasaray TV’deki ‘Teknik yorum’ programına katılan Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Eric Gerets’ten çarpıcı sözler... Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın ısrarla dile getirdiği, “Ali Sami Yen Stadı’ndaki Fenerbahçe derbisini nasıl olsa kazanacağız. O yüzden puan farkı 7 değil, 4” sözlerine destek veren Belçikalı hoca, “Adnan Polat’ın söyledikleri bizi çok memnun etti. Gerçekten motive edici. Şampiyonluk için, Fenerbahçe’yi yenmek zorundayız” dedi.

‘Sadece şanssızdık’
Tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti: “Erciyesspor ve Kayserispor maçlarına defansif açıdan bakıldığında, gol yemediğimiz için çok memnunum. Gol atamadığımız için de üzgünüm tabii ki. Erciyes maçındaki değişiklikleri, bu karşılaşmanın bir de rövanşı olduğunu düşünerek yaptım. Kayseri karşısında çok pozisyon bulduk. Sadece şanssızdık. Hiçbir idmanımızı, hatta maçımızı izlemeden, kahvesini yudumlayarak yorum yapanların sözünü ciddiye almıyorum.

‘Sağbekte Cihan var’
“Deplasman maçlarında da çok pozisyon buluyoruz. Sağbekte sıkıntımız yok. Cihan gibi bir oyuncum var çünkü. Uğur’u, Arda örneğinde olduğu gibi, pişmesi için kiraladık. Başta Ali Yavaş olmak üzere, altyapıda görev yapan tüm antrenörlere teşekkür ediyorum. Arda, tecrübe kazanma ve performansının inişli çıkışlı olmasını hazmetmeyi öğrenme döneminde.” Gerets’in, A Milli Takım’ın Gürcistan mağlubiyetinden bahsederken, ‘Biz’ diye konuşması dikkat çekti.