BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Geretsin şikayeti istikrarsızlık

Gerets, bu sezon güzel futbolda istikrarı sağlayamadıklarını belirterek, ''Başarı için devamlılık şart'' dedi.

Abone ol

Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, son maçtaki kadroyu sakatlıktan dolayı maalesef değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: ''Ama burada şunu görüyoruz ki, önceki sezonda olduğu gibi hasta ve sakat oyuncuların yerine giren Aykut ve Mehmet Topal çok güzel bir performans sergileyerek galibiyette rol oynadılar. Gollerin hepsi birbirinden daha güzel oldu. İkinci devrenin ilk yirmi dakikasında ne kadar üst düzey futbol oynadığımızı gösterdik. Birinci devre istediğimiz futboldan uzaktık. Sevindiğimiz taraf, ikinci yarı iyi futbol oynayıp, güzel gollerle ihtiyacımız olan galibiyeti aldık.''

Bu seneki performanslarının analizini yaptıklarını vurgulayan Belçikalı teknik adam, ''Sezon sonunda performansını devamlı en iyi sergileyen takım en üstte olur. Biz bu sene inişli çıkışlı olduk. Başarı için devamlılık şart'' ifadesini kullandı. Erik Gerets, Sakaryaspor maçında cezalı olan Sabri ve Cihan'ın yerine sağ kanatta Mehmet Güven ve Tomas'ı oynatabileceğini söyledi.

Mondragon'un ishal olduğunu anlatan Gerets, ''İki de bir tuvalete çıkması gerekiyordu, sahada da bunu yapamayacağı için maç öncesinde değişikliğe mecbur olduk. Ama Aykut da bugün iyi bir kaleci olduğunu gösterdi'' şeklinde konuştu.