BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23

GERDEK GECESİNİN RESMİ

gerdek gecesi, gerdek gecesinin resmi, özel resim, sahte resimler,Sadece iki kişiye ait özel bir gecenin sabahında çekilen resimler; eğer gizli kamera ile çekilmiyorlarsa, o resimler; benim bakış açıma göre kesinlikle sahtelerdir.

 

Düğün resmi yazımı okuyanlar hatırlayacaktır. O resimlerde damada ve geline; biraz da zorla ve bence zaman zaman komik denecek pozlar verdirildiğini yazmıştım.

Evet birbirlerini seven çiftlerin hayatlarını birleştirdiği zamanları hatırlatan veya o anı; çerçevelerin arasında kalsa bile yitip gidecek hafızallara karşı korumak; elbette çok özel ve güzel.

O yazımda kısaca; düğün resimlerinin daha doğal olması gerektiğini yazmıştım. Ama daha yazımın mürekkebi kurumadan gazetelere yeni bir haber düştü.

Artık düğün resminin dışında düğün gecesinin sabahının resimleri çekilmeye başlanmış.

Sadece iki kişiye ait özel bir gecenin sabahında çekilen resimler; eğer gizli kamera ile çekilmiyorlarsa, o resimler; benim bakış açıma göre kesinlikle sahtelerdir.

Bir anlamda poz verilerek çekilen resimlerdir. Ve bence en başta o iki kişinin kendi kendilerini kandırdıklarının belgesidir; aslında o resimler.

Ben düğün resimlerinde erkeğin diz çökmesinin bile sahteliğinden bahsetmişken, şimdi düğün gecesinin sabahında odaya ya da eve alınan fotografçıya; belki yatakta sarmaş dolaş, belki kahvaltı yaparken daha doğrusu yapar gibiyken resimler çekilecekmiş.

Diz boyu sahtekarlık yani...

Neymiş düğün fotografçılığında yeni bir trendmiş.

Yemişim bu trendi...

Sahtekarlar...