BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72

Gerçeğe Çağrı

Bölgemizde oyunlar iç içe karmaşık bir hal almaktadır. Demokrasi ve siyaset biliminin doğduğu, dünyanın en modern ve gelişmiş ülkeleri, ölümler dışında başka siyaset üretememektedir.

Bölgemizde oyunlar iç içe karmaşık bir hal almaktadır. Demokrasi ve siyaset biliminin doğduğu, dünyanın en modern ve gelişmiş ülkeleri, ölümler dışında başka siyaset üretememektedir. 

Ülke ekonomisinin yüzde 70’ini enerji gelirleriyle oluşturan ve son dönemlerde hiç olmadığı kadar düşen petrol varil fiatları yüzünden iflasın eşiğine gelen Rusya, Suriye’de hergün ölümler yağdırarak çıkar sağlamaya çalışmakta ekonomik kayıplarına çare aramaktadır. 

İflasın eşiğine gelen emperyalist ülkelerin son yıllarda girdiği ekonomik darboğazdan çıkabilmeleri için, bilhassa Ortadoğu’da Arap ve Kürt halklarının yaşadığı coğrafyalar da her türlü belaltı siyasetini uygulamaktadırlar.

Yer altı ve yer üstü enerji kaynaklarından dolayı bölgeyi yüz yıldır yağmalayan emparyalist uluslar, deyim yerindeyse taş üstünde taş bırakmayarak Ortadoğu’da, Arap ve Kürt halkları üzerinden bölgede stratejik planlar yapmaktadırlar. PKK, PYD, YPG, DAEŞ gibi kullandıkları taşeron terör örgütleri sayesinde maalesef yaptıkları stratejiler, planlar, oyunlar bölgede tutmakta ve bölge halklarına kan ağlatmaktadırlar. 

Devletimiz ve ülke halkımızın güvenliğini tehdit eden, Güneydoğu’da sivil vatandaşlarımızı tehdit edip katleden, vatan evlatları askerlemizi şehit eden ve son demlerini yaşayan PKK terör örgütü ve destekçileri, Suriye’deki uzantısı kukla terör örgütü PYD ve silahlı kanadı YPG ve bölgede ki diğer uzantıları, bu topraklardan, bu coğrafyalardan silinip yok olup bitecekler.

Suriye’de PYD terör örgütünün hedeflerini vuran, TSK’nın en etkili silahlarından Fırtına Obüsleri, F16 savaş uçaklarından sonra gelen ordumuzun en güçlü ve Türk mühendislerinin her detayı gözeterek ortaya çıkardığı, hedefi sorunsuz vurabilen ülkemizin önde gelen teknolojik üst düzey yerli silahlarındandır. Keşif uçakları sayesinde ve yerden yüksekliği 700 km yukarıda olan uzaydaki gözlem kulemiz Göktürk2 uydu aracılığı ile alınan resimler ve kordinatlar ordumuzun gerekli birimleri ile paylaşılmış ve angajman kuralları doğrultusunda PYD hedefleri vurularak imha edilmiştir. Devletimiz haklı nedenlerle kendine tehdit gördüğü PYD’yi vurarak tüm dünyaya mesajını vermiştir.


Asıl Çağrı

Çevremizdeki eş, dost, ahbap ve komşularımıza Türk, Kürt, Alevi, Sünni diye ayrımcılık yaptığımız gün, emperyalist güçlerin tuzağına düştüğümüz gündür. Bireysel çıkarların, ülke çıkarlarının üstünde olmaması ve bu zorlu süreçlerde, aynı kaderi paylaşan bizlerin iç siyasi mülahazaları,kavgaları bir kenara bırakıp, ülke devlet çıkarlarını desteklememiz, bu cennet vatanı  canları ve kanları pahasına bizlere muhafazası ve korunması amacıyla emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek  geleceğe taşıyabileceğimizi konuşmalıyız. Bir büyüğümüzün dediği gibi, ‘Biz bu toprakların bu vatanın evladı,biz bu ecdadın,aziz şehitlerin torunlarıyız.78 milyon biz hep birlikte bu ülkenin sahipleriyiz.Bu toprak bizim toprağımız,bu vatan bizim vatanımız,bu şanlı bayrak bizim bayrağımızdır’.

Ve burdan vatan toprağı için canını dişine takan, vatan toprağı için şehit olmayi göze alan BayırBucak Tükmenlerine de selamlar olsun.Vatan toprağı için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygı ile anıyorum.Allah mekanlarını cennet,ruhlarını şad eylesin.


https://twitter.com/iastoriaa