BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
GÜNCEL

Genelkurmay paylaştı: Orgeneral Akar geceyi orada geçirdi!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca’da bulunan 6’ncı Hudut Tabur Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca’da bulunan 6’ncı Hudut Tabur Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle: "Orgeneral Akar, 05 Kasım 2017 tarihinde Yüksekova kırsalında bulunan Oramar Tepe, İkiyaka Dağları Göllerbaşı ve Kalana Tepe üs bölgelerinde inceleme ve denetlemelerde bulunmuş, kahraman komandolar ve güvenlik korucuları ile bir araya gelmiştir. Burada personel ile akşam yemeği yiyen Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, geceyi Dağlıca’da kahraman askerlerimizle beraber geçirmiştir. Müteakiben Yüksekova şehir merkezine giden Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, çarşı esnafı ile bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etmiştir. Orgeneral Akar, Yüksekova Kaymakamı Sayın Mahmut Kaşıkçı'ya da bir ziyaret gerçekleştirmiştir."

Sitene Ekle