BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,32
MEDYA

Gelinim Mutfakta'da sinirler gerildi! Bilge hanım fena patladı

Gelinim Mutfakta'da 26. haftanın final gününü tamamlandı. 68 puanla Ezgi haftayı birincilikle tamamlarken Gonca ve Bilge hanımın yarışmadan çekilme kararları stüdyoda gergin anlara neden oldu.

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 26. haftanın final günü tamamlandı. Alınan sonuçlara göre Ezgi 68 puanla haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koynuna taktı. Fakat diğer üç yarışmacı 50 puanla haftayı tamamlayınca kimin eleneceği sorusu merak konusu oldu. 

Gonca Ve Bilge Hanım Yarışmadan Çekildi: Bu sonuçların ardından sunucu Fatih Ürek, formatta bir değişikliğe gidilerek elenen yarışmacının kura ile belirleneceğini söyledi. Bu sırada Gonca ve kayınvalidesi Bilge hanım yarışmadan çekilme kararı aldıklarını açıkladılar. 

'Daha Fazla Bir Arada Kalmak İstemiyoruz': Bilge hanım Fatih Ürek'in "Biz burada yapamayız mı dediniz?" sorusuna, "Hayır biz burada yaparız ama biz Reyhan hanım ve küçük Reyhan'la bir arada kalmak istemiyoruz" diyerek yanıt verdi.  Bilge hanım sözlerine şöyle devam etti;

"Ben uğraşamayacağım Ezgi hanımla. Çünkü artık o yarışmanın yarışma olduğunun farkına varmamış, hırs bürümüş onun gözünü. Psikolojik savaşa döndürdüler. Hiç gerek yok. Bilezikler onların olsun, her şey onların olsun. Ama belki bir gün gelinimle beraber geri döneriz. Biz kendi isteğimizle gidiyoruz. 'Biz onu da ezdik ve gönderdik' lafını asla kabul etmiyoruz."

'Keşke Benim Kadar Güçlü Olsaydınız': Ezgi ise 'Gelir gelmez siz saldırıya geçtiniz. Beni herhangi bir hırs bürümüş değil. Keşke biraz benim kadar güçlü olsaydınız da kalsaydınız.' diyerek kendini savundu. 

Reyhan hanım ise Gonca ve Bilge hanımın çekilme kararını baş edemeyeceklerini anlayınca pes ettiler şeklinde değerlendirdi. 

Gelinim Mutfakta 14 Eylül kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim

Gelinim Mutfakta Gonca kimdir kayınvalidesi nişanlısının üvey annesi

 

Sitene Ekle