BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Gonca kimdir kayınvalidesi nişanlısının üvey annesi

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Gonca ve kayınvalidesi Bilge hanım merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Gonca kimdir? İşte Gelinim Mutfakta'ya 26. hafta dahil olan yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'ya 26. hafta dahil olan Gonca ile kaynanası Bilge hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Gonca kimdir? Doğma, büyüme İstanbullu olan Gonca, aslen Konyalıdır. 1,5 aylık nişanlı olan Gonca, nişanlısını 2 aydır tanımaktadır. Kayınvalidesi Bilge hanım ise aslen Gazianteplidir. Bilge hanım ayrıca Gonca’nın nişanlısının üvey annesidir. Yani Gonca'nın nişanlısı, Bilge Hanım’ın kocasının ilk eşinden olan çocuğuymuş.

Gelinim Mutfakta 10 Eylül pazartesi günün birincisi kim İşte çeyrek altının sahibi

Haftanın İlk Gününde Çeyrak Altını Kim Kazandı? Bugün yani 10 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Karnabahar Mantısını kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Haftanın birinci gününde 19 puan toplayan Ezgi, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Gonca 10, Esra 8, Burcu ise 6 puan toplayabildi.