BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı işte çeyrek altını alan gelin

Gelinim Mutfakta'da bugün yani 14 Mart Perşembe günü ekrana gelen bölümde Gülcan 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını yakasına takarken Neslihan ise 8 puanla gün sonuncusu oldu.

Abone ol

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 52. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 14 Mart Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 14 Mart Gün Birincisi: Haftanın dördüncü gününde 15 puanla Gülcan çeyrek altını kazanan gelin olurken Güneş 8 puanla gün sonuncusu oldu. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Gülcan: 57
  2. Güneş: 49
  3. Ezgi: 48
  4. Neslihan: 42

Gelinim Mutfakta Neslihan Kimdir? 11 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Neslihan Gökçüldahil edildi. Yarışmaya Antalya'dan katılan Neslihan, henüz 4 buçuk aylık gelin. Babası Samsunlu annesi Tokatlı olan yarışmacı, programa kendi isteğiyle katılmış. 

Gelinim Mutfakta Ayşenur Kimdir? Neslihan'ın kayınvalidesi Gülderen Hanım ise doğma büyüme Antalyalı olsa da kütüğü Burdur Bucak. Yörük kızı olan Ayşenur Hanımın bir oğlu bir de kızı var. 

Gelinim Mutfakta 51. Hafta Sonuçları: 8 Mart Cuma günü ekrana gelen 51. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 52 puanla Nergis yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna takmıştı.