BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.440,71
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta birincisi işte 5 altın bileziğin sahibi gelin

Kanal D erkanlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yani 21 Aralık Cuma günü ekrana gelen 40. haftanın finalinde kimin elendiği ve altın bilezikleri hangi gelinin kazandığı sorularının yanıtı kaynanaların puanlamasının ardından belli oldu.

Abone ol

Kanal D'de sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı sevilen yemek programı 'Gelinim Mutfakta'da 40. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Elif 61 puanla birinci girerken, Cansu 51, Rümeysa 42, Yağmur ise 41 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Kedi Dili Pastaları yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

21 Aralık Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Rümeysa 8 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 13 puan toplayan Yağnur günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Rümeysa ve Cansu ise 8 puan toplayabildi.

73 puanla haftanın en yüksek puanını toplayan gelin olup 5 altın bileziği koluna takmayı başardı. En düşük puan ise 50 puanla Rümeysa'nın oldu. Rümeysa'nın elenmesi gerekirken 200. bölüme özel elenen gelin olmadı.

40. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Elif: 73
  2. Cansu: 59
  3. Yağnur: 54
  4. Rümeysa: 50


Bu sonuçlara göre 73 puanla Elif haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 50 puan toplayan Emel'in de yarışmadan elenmesi gerekiyordu. Ancak 200. bölüme özel bir format değişikliğine gidildi ve bu hafta hiçbir yarışmacı elenmedi. 

Gelinim Mutfakta birincisi işte 5 altın bileziğin sahibi gelin

Gelinim Mutfakta Yağnur Kimdir? 17 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Yağnur İşçiler dahil edildi. Arnavut kızı olduğunu söyleyen Yağnur, aslen Manisalı ve 10 yıllık evli. 

Gelinim Mutfakta Kaynana Nilgün Kimdir? Yağnur'un kaynanası Nilgün Hanım da Manisalı ve üç torunu bulunuyor. 

Gelinim Mutfakta 39. Hafta Sonuçları: 14 Aralık Cuma günü ekrana gelen 39. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 69 puanla Elif haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 53 puan toplayan Emel ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta'da Gülben Ergen bombası! Dördüncü çocuk açıklaması olayGelinim Mutfakta'da Gülben Ergen bombası! Dördüncü çocuk açıklaması olayGelinim Mutfakta'da Gülben Ergen bombası! Dördüncü çocuk açıklaması olayGelinim Mutfakta'da Gülben Ergen bombası! Dördüncü çocuk açıklaması olayHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN