BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye dövdü! Cani baba Yunus Göç'ün ifadesi ortaya çıktı

GAZİANTEP'te 3 aylık bebeğini annesi yanında yokken öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç tutuklandı. Cani baba emniyetteki fadesinde neler anlattı? İşte Yunus Göç'ün emniyet ifadesi...

Abone ol

Gaziantep’te 3 aylık bebeği Cihan'ı dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yoğun bakımda minik Cihan’ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Bin anlık sinirle darp ettim

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bebeğin sağlık durumu nasıl?

Bebeğin yoğun bakım ünitesinde takibini yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, bebeğin annesi tarafından beslenmeye başladığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Demir, “Hastamızın genel durumu stabil. Dünkü duruma göre biraz daha iyiye gidiyoruz. Yapılan tetkiklerimizde ve çektiğimiz tomografilerimizde aksi bir durum saptamadığımız için cerrahi bir müdahaleye şu aşamada gerek duymadık. Çocuğumuzun bilinci açık ve solunumu rahat. Yavaş yavaş beslenmeye de başlanıldı. Yoğun bakımdaki tedavisi bir süre daha devam edecek" dedi.

Eşine de şiddet uygulamış

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Ancak aile dayak yiyen kızlarını ikna edip kocasının yanına göndermiş.

Boşanma davasından vazgeçmiş

Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor. Anne Göç’ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
3 aylık bebeğini döven Yunus Göç'e ünlüler Twitter'da ateş püskürdü
Foto Galeri 3 aylık bebeğini döven Yunus Göç'e ünlüler Twitter'da ateş püskürdü Galeriye Gözat