BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziantep'te 3 arkadaşın feci ölümüyle sonuçlanan kaza

3 gencin ölümü sonuçlanan kaza feci kaza Gaziantep'te yaşandı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçtaki 3 arkadaş yaşamını yitirdi, 1'i de ağır yaralandı.

Abone ol

Kaza, dün gece saatlerinde Mücahitler Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Erfidan iddiaya göre dayısından ödünç aldığı 27 PA 345 plakalı otomobille 3 arkadaşıyla beraber gezmeye çıktı. Erfidan'ın kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

İkisi 18 biri 17 yaşındaydı

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ali Erfidan ile Kamil Keskin (17), Hakan Gançoğlu (18) ve Feridun Duran (18) yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Erfidan, Keskin ve Gançoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Duran ise ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 3 arkadaşın cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu sabah acı haberi alan Ali Erfidan, Kamil Keskin ve Hakan Gançoğlu'nun yakınları ile arkadaşları, Adli Tıp Kurumu'na gelerek gözyaşı döktü. 3 arkadaşın cenazeleri, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Konya'da toprağa gömülen ceset hakkında korkunç detaylar gün yüzüne çıktı
Foto Galeri Konya'da toprağa gömülen ceset hakkında korkunç detaylar gün yüzüne çıktı Galeriye Gözat