BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gaz doldururken sigara içince...

Aydın'daki Jantsa A.Ş gaz dolum tesisinde işçi gaz doldururken sigara yakınca, tesisde yangın çıktı...

Abone ol

Aydın'daki Jantsa A.Ş gaz dolum tesisinde çıkan yangın, Aydın merkeze ve çevre ilçe ve beldelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ancak söndürülebildi.

Aydın merkeze bağlı Umurlu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Jantsa A.Ş gaz dolum tesisinde çıkan yangın, Aydın merkeze ve çevre ilçe ve beldelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Umurlu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Jantsa A.Ş Fabrikasına ait gaz tankına İzmit’ten gelen bir firma tarafından gaz dolumu yapılmaya başlandı.

Bu sırada gaz dolumu yapan ve kimliği henüz tespit edilemeyen işçinin aynı yerde yaktığı sigara izmaritinin yere düşmesi sonucu yangın çıktı.

Paniğe kapılarak gaz tankına inen hortumu çıkartan zanlı çalıştığı şirkete ait tankerle olay yerinden kaçtı.

Bu arada kısa sürede büyüyen yangına Aydın merkez, Umurlu, İncirliova Sultanhisar, Atça ve Nazilli Belediyesine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının patlama riski yaratması dolayısıyla çevredeki tüm işçiler OSB dışına çıkartıldı.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fenalık geçiren fabrika koordinatörü Şadi Korkmaz’a ambulans içerisinde müdahale edildi.