BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.430,83
HABER /  GÜNCEL

Garipoğlu'nu yakalayan ekip arıyor

Cem Garipoğlu'nu yakalayan Cinayet Masası'nın uzman dedektifleri Tatlıses'e saldıranları da arıyor.

Abone ol

Polis, İbo'yu vuranları yakalamak için 30 kişilik ekip kurdu. 'Cinayetçi'ler iz sürerken, operasyon durumunda kapıyı ilk kıran Özel Harekatçı'lar olacak.

İstanbul Emniyet'i pazar gecesi başından vurulan İbrahim Tatlıses'in saldırganlarını yakalamak için alarma geçti. Asayiş Şube, 30 kişilik ekip kurdu, 110 kişinin ifadesi alındı. 3'er kişiden oluşan 10 ekibin 8'i sahada, 2'si ise büroda çalışıyor. Münevver Karabulut cinayetinin sanığı Cem Garipoğlu'nu yakalayan Cinayet Masası'nın uzman dedektifleri de iz sürüyor.

Olası bir operasyonda polise Özel Harekat ekipleri de destek verecek. Olayda etkisiz kaldıkları yönünde eleştirilen korumalar Uğur Mazlum ve Mehmet Selami Aldemir'le, şoförler Cengiz Karatürk ile Hakan Çalışkan dün Asayiş Şube'de ifade verdi.

6 saat süren ifadede korumalar 'Tatlıses'i hastaneye yetiştirmek için saldırganları takip etmedik' dedi. Saldırıda Tatlıses'in yanında olan şoför Hakan Çalışkan ise 'Silah sesini duyunca kutlama yapıyorlar sandım. Bir baktım İbrahim Ağabey, başı önünde yatıyor' diye konuştu.