BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Gardroptaki aşığa kurşun!

Evli kadın, kocası eve gelince panikleyerek aşığını gardoba sakladı. Kocası küllüğe baktı ve olan oldu...

Abone ol

TRABZON’da yatak odasındaki gardrobun arkasında yakaladığı eşinin sevgilisi polis memuru Hasan Konukçu’yu öldüren Şenol Türk, mahkemeye sevkedildi.

Akçaabat ilçesi Ortamahalle’de dün saat 18.00 sıralarında evli ve iki çocuk annesi Melek Türk (26), evde kimsenin olmadığı bir saatte yasak aşk yaşadığı iddia edilen Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hasan Konukçu’yu (29) eve çağırdı. İki sevgili evde otururken, Melek Türk’ün akrabaları geldi. Bu sırada panikleyen genç kadın, sevgilisi Konukçu’yu yatak odasındaki gardrobun arkasına sakladı. Akrabalarının gelmesinin hemen ardından Melek Türk’ün bir lokantada garsonluk yapan eşi Şenol Türk de (31) eve geldi. İddiaya göre, Şenol Türk eşinin hareketlerinden şüphelendi ve küllükte kendi kullandığı markanın dışında bir sigara izmariti gördü. Evi aramaya başlayan ve yatak odasına giren Şenol Türk, gardrobun arkasına saklanmış polis memuru Hasan Konukçu ile karşılaştı. Belindeki ruhsatsız tabancasını çeken Şenol Türk, polis memuru Hasan Konukçu’yu kalbinden tek kurşunla vurarak öldürdü. Şenol Türk, daha sonra cinayeti işlediği silahla birlikte Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

1.5 YILDIR İLİŞKİLERİ VARMIŞ
Melek Türk ile evli ve bir çocuk babası polis memuru Hakan Konukçu’nun yasak aşkının yaklaşık 1.5 yıl önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tanışmalarıyla başladığı iddia edildi. Melek Türk ve Hasan Konukçu’nun arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Hasan Konukçu’nun Melek Türk ile rahat görüşebilmek için kendisine telefon hattı aldığı, Şenol Türk’ün ilişkiyi öğrendiği ve bir kez de polis memurunu evde eşiyle otururken yakaladığı için karısını darp ettiği iddia edildi. Polis Memuru Hasan Konukçu’nun eşinin de, Melek Türk ü arayıp, “Kocamın peşini bırak'' diyerek tartıştığı, daha sonra olayı Melek Türk’ün eşi Şenol Türk’e söylediği de iddialar arasında yer aldı.

Şenol Türk, bugün Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından Akçaabat Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarıldı. Eşi Melek Türk ve görgü tanıklarının da ifadelerini alan savcılık, Şenol Türk’ü mahkemeye sevketti.