BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gamze Göktürk kavgası Kısmetse Olur kızı kimdir?

Gamze Göktürk Kısmetse Olur yarışmasında Serap Gürbüz ile kavga etti. Peki kimdir Gamze Göktürk ile Serap Gürbüz neden kavga ettiler.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacılarından biri de Gamze Göktürk ve Serap Gürbüz ilk haftadan birbirlerine girdiler. Gamze Göktürk ve Serap Gürbüz kimdir neden kavga ettiler?

Kısmetse Olur'un son bölümüne Gamze ile Serap arasındaki kavga damga vurdu. Serap ilk gün kendilerine selam vermeyen Gamze Göktürk'e tepki koymak için bir hamlede bulundu. Bunun için de masaya yemek tabağı koymadı.

Gamze Göktürk'ün bu eyleme tepkisi beklenmedik oranda şiddetli oldu. Masadan bir yemek tabağı alıp parçaladı. Ardından da sandalyeyi yere çaldı.

Kısmetse Olur evindeki ilk kavga herkesi şaşkına çevirdi. İşte Gamze Göktürk'ün şov içerikli olarak yorumlanan o kavgası;

GAMZE GÖKTÜRK KİMDİR?

Maço damat adayı arayan Gamze Göktürk, 'Aşkım için istediği kadar fedakarlık yaparım' diyor. Sevdiği için kendi benliğinden vazgeçebileceğini söyleyen Gamze Göktürk, diğer yarısını yani ruh eşini arıyor.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI
Kısmetse Olur 2. sezon yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış.