BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 2. fragmanı yayınlandı!

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 2. fragman HBO'nun sitesinde yayınlandı. Kısa sürede izlenme rekoru kıran Game Of Thrones dizisinin 6. sezon fragmanı yine nefes kesti.

Abone ol

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 2. fragmanı yayınlandı.Game Of Thrones dizisinin 6. sezonu 24 Nisan'da yayınlanmaya başlayacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanında yeni bölüme ait tüyolar yer alıyor. Game Of Thrones'un 6. sezon 2. fragmanı Jon Snow'un kanlar içinde yerde yattığı görüntü ile başlıyor. Fakat ilerleyen sahnelerde Jon Snow hayranlarını sevindirebilecek bir olay yaşanıyor.

King's Landing'e geri dönen Jamie Lannister, ensest ilişki yaşadığı kardeşi Cercie Lannister ile konuşuyor.'Bizden alınan herşeyi fazlasıyla geri alacağız ' diyerek 5. sezonun son bölümünde yaşadıklarının intikamını alacağının sözünü veriyor. Game Of Thrones'un 5. sezonunda hapse atılan ve çıplak şekilde King's Landing Şehri'nde yürütülen Cercie, yaşadıklarının üzerine bir de kızının suikaste kurban gitmesiyle yıkılmıştı. Bu da 6. sezonda Cercie'nin gazabının büyük olacağı yönünde beklenti uyandırıyor.

Lady Mellissandre ise 'Ateşlerin içinde gördüğü büyük zafer yalanmış' diyerek inandığı tanrının kendisini kandırdığını fark ediyor.

Ejderhaların annesi olarak tüm dünyada efsaneleşen Khaalesi, ölen eski eşi Khal Drogo'nun ordusunun kölesi oluyor. Kölelerle birlikte yürüyen Khaalesi'nin bu görüntüsü izleyenleri şaşırtıyor.

Tyrion Lannister ise Sansa Stark'a; 'Artık büyük oyunun içindesin' diyerek tarafına çekiyor. Biri Kuzey'de diğeri Güney'de olan bu ikilinin nasıl bir araya geldikleri ise büyük merak konusu oldu.

Bir doktor tarafından öldüğü halde diriltilen Gregor Clegane The Mountain ise Cercie ile Sparrow da dahil olmak üzere pek çok kişiden intikam almak için kutsal tapınağa gidiyor. Tapınağın girişinde ise oldukça ilginç bir sahne yaşanıyor. Tapınağa girmek üzereyken, görevliler Kraliçe Cercie'ye adamlarını çekmesini söylüyor. Fakat Cerci acımasız tavrını ortaya çıkararak tapınaktakilere saldırmayı tercih ediyor ve dev şövalyesini tapınaktaki insanların üzerine salıyor.

Ardından görülen sahne ise Castle Black Kalesi'nde geçiyor. Davos ölü şekilde masada yatan Jon Snow'un olduğu odada duruyor. Davos, 'Hiç bir zaman tam bir savaşçı olmadı. Görecekleriniz için şimdiden özür dilerim'diyor ve kılıçlar çekiliyor. Jon Snow'un tekrar Game Of Thrones dizisine döneceği ihtimalini oldukça güçlendiren bu sahne sonrası Snow'un ölüp ölmediğinin kesinlik kazanacağı düşünülüyor.

Game Of Thrones'un 6. yeni sezonunda bu konuların haricinde fazlaca savaş sahnesinin görüleceği üzerinde de duruluyor.

İşte Game Of Thrones'un kısa sürede izlenme rekoru kıran o fragmanı:

Game Of Thrones 5. sezon son bölümde neler yaşanmıştı?

Game Of Thrones'un 5. sezonundaki son bölümünde Jon Snow gece bekçilerinin hain planının kurbanı olmuş. Alliser Thorne'un bıçak darbesiyle büyük şok yaşamış, ardındansa gece bekçilerinin saldırısına uğramıştı.

Game Of Thrones'ta Khaleesi ise arenada gladyatör savaşları sırasında suikastçilerin saldırısına uğramıştı. Onu korumaya çalışanların bir bir öldüğü saldırıda, Khaleesi ejderhasının yardımıyla kurtulmuştu. Önüne çıkan herkesi ağzından çıkan alevle yakıp, şehri yerle bir eden ejderhanın saçtığı dehşet ise akıllarda kalıcı bir yer etmişti.
Game Of Thrones 5. sezonunda tüm bunlar yaşanırken Arya Stark'ın çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör olmuş; Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başarmıştı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmuştu.