BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.412,56
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan Boca Juniors hareketi antrenmanı 50 bin kişi izleyecek

Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi taraftarıyla birlikte moral bulmak için TT Stadyumunda taraftara açık antrenman yapacak. Stadın tamamının dolması halinde, Türkiye'de ilk kez bir idman 50 bin kişi tarafından takip edilmiş olacak.

Abone ol

Geçen sezon ligin ikinci yarısında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir antrenmanı taraftara açık gerçekleştirmişti. Galatasaray tribün liderlerinden Sebahattin Şirin, aynı uygulamanın Beşiktaş derbisi öncesinde de hayata geçirileceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bu gelişmeyi duyuran Şirin, "Beşiktaş maçı öncesinde stadımızda taraftarımıza açık idman yapılması yönünde bizlere gelen yoğun talep üzerine Fatih Terim hocamızla görüştük ve idman sözünü aldık. Şimdi istisnasız tüm Galatasaraylılara düşen görev stadımızı 52 bin Aslan tek bir koltuk boş bırakmadan doldurmak, kenetlenmemizi tüm Dünya'ya göstermek ve yeni bir rekora hep birlikte imza atmak olacaktır!" ifadelerini kullandı.

Boca Juniors, Libertadores Kupası finali ikinci maçı öncesinde yaptığı son antrenmanı taraftara açmış ve 45 bin Bocalı, tribünleri doldurmuştu.