BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da yabancı şoku!

Galatasaray'da futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkması şok etkisi yarattı. Yabancı futbolculara serbest kalma hakkı doğarken Gerets'in gelmeme ihtimali var...

Abone ol

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun futbolculara kestikleri çeklerin karşılıksız çıkması camiayı derinden sarstı. Yabancı futbolcular içinde (Mondragon hariç, yönetim Mondragon'a ödeme yaptığını gizliyor!) yabancı futbolcuların Galatasaray'a dönmeme hakkı doğdruğu belirtiliyor.

DÖNMEME HAKKI DOĞDU!

Şu anda Galatasaray yabancı futbolcuların içinde alacaklarını 90 gün içinde alamadıkları için serbest kalma hakkı doğduğunu belirten kulübe yakın çevreler ancak böyle bir şeye futbolcu ve manejerleri karar verise olacak. Hatırlatmak gerekir ki daha önce Ribery'de de aynı gelişmeler yaşanmıştı. Galatasaray'da Thomas, Song, Saido, İliç ve Hainz gibi oyuncular bulunuyor.

GÖZLER GERETS'E ÇEVRİLDİ!

Galatasaray'a yakın kaynaklar yabancı oyuncular için, "İsterlerse, artniyetli olurlarsa bunu kullanırlar ve Galatasaray'a dönmeyebilir. Ama bu hakkı kullanmaya niyetli değiller. Asıl tehlike Galatasaray Teknik Direkktörü Gerets'de." diye konuşuyorlar.

Gerets ödeme yapılmamasından dolayı son derece rahatsız olduğunu belirten aynı çevreler, "Gerets, Belçika'dan gönderdiği habere göre gelmemesi sözkonusu. Gerets büyük bir olasılıkla yönetime ihtar çekecek, belki çalışmalara katılmayacak belki de gelmeyecek." diyorlar...