BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  SPOR

Galatasaray'da son dakika haberi! Başkan Mustafa Cengiz mide kanaması geçirdi

Son dakika haberi! Mide kanaması nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı. Galatasaray, Mustafa Cengiz'in ameliyattan çıktığını ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılmış ve acil olarak ameliyata alınmıştı. Kulğüpten konuyla ilgili resmi açıklama geldi. 

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Ali Koç ziyaret etti
Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken, Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

Galatasaray'dan açıklama
Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.''

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hakan Şükür'den UEFA Kupası tehdidi: Gerçek hikayesini anlatacağım
Foto Galeri Hakan Şükür'den UEFA Kupası tehdidi: Gerçek hikayesini anlatacağım Galeriye Gözat