BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
SPOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "Hiç kimseye köfte demedim"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Hiçbiriniz köfteye benzemiyorsunuz. Yeter, ayıp! Bazen dilim beynimden önümde gidiyor. Bu kötü mü bilmiyorum. Ben orada yediğimiz köfteler midemizi tırmalar dedim. Ben size demedim. Kendime derim size demem“ dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mali konuları görüşmek üzere toplandıklarını ancak başka konular konuşulduğunu belirten Mustafa Cengiz, “Asıl dinlememiz gereken, müfettiş gibi denetlememiz gerek. Benim ve yönetim kurulu üyelerimin burada olmasına neden olan mali konular arkaya atılıyor. Burada konuşulanları dikkate alıyorum. Yönetim kurulu üyelerimizden biri gittikçe çalışma şevkimi kaybediyorum dedi. Makamı yıpratırsanız kendinizi yıpratırsınız. Galatasaray ruhunu yitirmeyelim. Onlara asgari saygıyı gösterelim. Hiçbir başkanıma yapmadım. Yarın başkanlığı bıraktığımızda beni bu duruma düşürmesin. Bütün yönetimlerde bulunanlara teşekkür ediyorum. Lütfen birbirimize yaklaşırken dostça yaklaşalım. Maalesef bizi göreve getiren önemli konular hiç konuşulmuyor. Öncelik mali sorunlar değil, idari sorunlar oldu. Metin Sinan kardeşim toplantının ana maddesi haline geldi. Her çıkan konuşmacı bunu konuştu. İnsanların isminin olumsuz anlamda dolaşmasını istemiyorum” diye konuştu. 

Sitene Ekle
Etiketler