BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.326,56
HABER /  SPOR

Galatasaray Alexi alamaz

Sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncu Alex, Nihat Özdemir ile Adnan Polat arasında tartışma konusu oldu.

Abone ol

Fenerbahçe’de bu yıl sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncu Alex, Swissotel’de düzenlenen Cola Turka gecesine damgasını vurdu.

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, burada yaptığı açıklamada Galatasaray’ın, Fenerbahçe’den oyuncu alamayacağını söyledi. Alex ile yeni mukavele yapılması konusunda sorun olup olmadığı şeklindeki bir soruya “Bizim hiçbir oyuncumuzla mukavele yapma konusunda sıkıntımız yok. Ne bizim Alex’le bu konuda görüşmemiz oldu, ne de Alex’in bir talebi. Sezon sonu her şey halledilir” yanıtını verdi.

Özdemir, Galatasaray’ın bu oyuncuya talip olması konusuna ise “Bizden ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray’a gider. Galatasaray onları alamaz” dedi.

Yaptığı sansasyonel açıklamalarıyla gündeme gelen Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat’ın Özdemir’e cevabı gecikmedi. Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılması halinde, kendilerinin ilgileneceklerini kaydeden Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Nihat Özdemir’in sözlerinin aktarılması üzerine “Eğer Alex Fenerbahçe’den ayrılmazsa, Nihat bey o zaman haklı olur’’ ifadesini kullandı. Polat, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkın kapanabilecek fark olduğunu tekrarlayarak, “Şampiyonluk yarışı asıl şimdi başlıyor’’ diye konuştu.