BIST 9.720
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,76
HABER /  GÜNCEL

Furkan Yazıcıoğlu'ndan şok iddia

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili iddialar bitmek bilmiyor.

Abone ol

4 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan, “Hava Kuvvetleri radarından çıkan görüntülere ulaştık. Helikopterin düştüğü bölgeye olaydan 160 dakika sonra iki helikopter iniyor” iddiasında bulundu.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının üzerinden 4 yılı aşkın zaman geçti, ancak sır perdesi hala kalkmadı. Suikast iddialarına BBP Lideri’nin oğlu Furkan Yazıcıoğlu da katıldı. Furkan Yazıcıoğlu olayla ilgili Vatan sine konuştu. İşte oğul Yazıcıoğlu’ndan çarpıcı iddialar:

FOTOMONTAJ YAPTILAR

“Babamın ölmeden önce namaz kıldığına dair görüntüler fotomontaj. Sosyal medya üzerinden birtakım fotomontaj görüntüler servis ediliyor. Bu tür görüntüler davanın seyrini olumsuz etkiliyor. Bu tür görüntüler Muhsin Yazıcıoğlu’nun maneviyatını da yıpratıyor. Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili namazdan ziyade arama-kurtarmayla ilgili zafiyetin konuşulması gerekir.”

GİZLİ TANIĞIN BAŞI BELADA

“Olayla ilgili ifade veren gizli tanık çok ciddi problemler yaşıyor. O dönem asker olan gizli tanık, mesleği elinden alınarak emekli edildi. Onun vasıtasıyla elimize ulaşan radar görüntülerini Cumhurbaşkanı Gül ve savcıyla paylaştık. Hava Kuvvetleri radar modülünden çok farklı yöntemlerle çıkarılan görüntüleri izledik. Radar görüntülerinde enkaz bölgesine olaydan 160 dakika sonra 2 helikopterin indiği görülüyor.”

yazici.20131114094824.jpg