BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67

Fulya Sever Kimdir?

Eski Beşiktaşlı, milli futbolcu Nihat Kahveci ile evlenen Fulya Sever, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fulya Sever, Miss Globe Turkey 2010 birincisi ve aynı zamanda Miss Globe İnternational dördüncüsüdür. Peki Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Sever kimdir, biyografisi internethaber.com'da. Fulya Sever, Gürsoy Koleji ve Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu. 2008 yılında Best Model Yarışması’na katılıyor. Sonrasında bir trafik kazası geçiriyor ve çok uzun süre ayağa kalkamıyor. Bu süreç...

Eski Beşiktaşlı, milli futbolcu Nihat Kahveci ile evlenen Fulya Sever, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fulya Sever, Miss Globe Turkey 2010 birincisi ve aynı zamanda Miss Globe İnternational dördüncüsüdür. Peki Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Sever kimdir, biyografisi internethaber.com'da.

Fulya Sever, Gürsoy Koleji ve Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu. 2008 yılında Best Model Yarışması’na katılıyor. Sonrasında bir trafik kazası geçiriyor ve çok uzun süre ayağa kalkamıyor. Bu süreç içerisinde ailesinin açmış olduğu bir dernekte engelli çocuklara İngilizce ve bilgisayar dersleri veriyor.

Sağlığına tam anlamı ile kavuştuğunda bu kez 2010 Miss Globe’a katılıyor. Önce Türkiye 1.si, arkasından 88 ülkenin katıldığı Kâinat Güzellik Yarışması’nda 4. oluyor. Daha sonra Barcelona, Londra ve Paris’te modellik yapıyor. Bu süreç içerisinde oyunculuk, sunuculuk ve spikerlik eğitimleri de alıyor.

Fulya Sever, bir dönem Beşiktaş Televizyonu'nda spikerlik görevinde bulunmuştur.