BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş iddiaları yalan

İnternet aracılığıyla fuhuş yaptığı iddia edilen kadın, kızıyla birlikte komploya uğradıklarını söyledi

Abone ol

Zonguldak’ta, internet aracılığıyla fuhuş yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde çalışan kadın memurun, Emniyet Müdürlüğünde ifadesinin alındığı bildirildi.

Vali Yavuz Erkmen, olayın iddia olduğunu vurgulayarak, böyle bir şey kanıtlanmadığından "yaptı" veya "yapmadı" denilmesinin doğru olmadığını söyledi.

SORUŞTURMA AÇALIM GERÇEK ORTAYA ÇIKSIN

Geçen hafta, internet aracılığıyla böyle bir şey yayınladığının yetkililerce tespit edilmesinin ardından olayın kendisine bildirildiğini anlatan Erkmen, "Ben de ’soruşturma açalım, gerçek neyse ortaya çıksın’ dedim. Soruşturma devam ediyor. Şu anda yapmış olduğumuz işlem, gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır" dedi.

Öte yandan, internet aracılığıyla fuhuş yaptığı iddia edilen İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde çalışan N.D’nin (38), Emniyet Müdürlüğünde ifadesinin alındığı bildirildi.

BÖYLE BİR ŞEY DÜŞMANA YAPILMAZ

N.D, yaptığı açıklamada, böyle bir şeyin kesinlikle söz konusu olamayacağını belirterek, "Ben 24 ve 21 yaşında erkek, 18 yaşında kız evladı olan bir anneyim. Hangi anne kızını, kendisini bu şekilde deşifre eder. Emniyet Müdürlüğüne ifademi, bunu yapanların isimlerini verdim, gerekli açıklamamı yaptım. Böyle bir şey düşmana yapılmaz. Büyük bir iftira ve suçlamayla karşı karşıyayım. Çok zor durumdayım ama gerçek ortaya çıkacak aklanacağım" dedi.

GELEN TELEFONLAR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI

Yabancı bir internet sitesine kendisi ve kızı H.D’nin (18) resmini koyan N.D’nin, sayfa girişine "Zonguldak’ta yaşıyorum ve yalnızım. Benim gibi yalnız olan kişilerle tanışmak istiyorum. Telefonlarınızı bekliyoruz" notunu yazdığı, N.D’nin siteye, cep ve evinin yanı sıra iş yerinin telefon numarasını da verdiği, iş yerinin telefonlarının sürekli aranması üzerine şüphelenen idarenin söz konusu internet sitesine ulaştığı öne sürülmüştü.