BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61

Fransa'da uçak kazası

Fransa'da uçak kazası

Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağı Fransa'nın güneyinde düştü.

Fransa'da uçak kazası

Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransa'nın güneyinde düştüğü belirtildi.

Fransa'da uçak kazası

İspanya'nın Barselona kentinden saat 11.08'de kalkan "4U9525" sefer sayılı uçakta 148 yolcu ve mürettebat bulunuyordu. Uçağın enkazı Alplerin eteğindeki Barcelonette kasabası yakınlarında bulundu. Yolcu uçağında son çağrı 11.47'de yapıldı.

Fransa'da uçak kazası

Uçağın düştüğü bölge dağcıların uğrak yeri. Ancak uçağın düştüğü yere ulaşmak için 3 saat yürümek gerekiyor. Uçak en son 2000 metre yükseklikteyken radarda görüldü. Uçağın aniden irtifa kaybettiği ifade ediliyor.

Fransa'da uçak kazası

Kaza bölgesine henüz helikopterler ulaşmadı. Karadan gelecek yardım ekiplerinin ise saatler sonra ulaşması bekleniyor. Uçağın düştüğü bölgeye varan ilk keşif uçağı Fransız Hava Kuvvetleri'ne ait Boeing EC-135 oldu. Şu sıralar ise yaklaşık 1700 metre yükseklikte bir küçük uçak keşif uçuşu yapıyor.