BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  GÜNCEL

Polat'ı sırtından bıçıkladılar

Galatasaraylı eski yönetici Adnan Polat, sarı-kırmızılı işadamlarını şikayet etti. Polat, en yakın arkadaşlarının bile para isteyecek diye telefonuna çıkmadığından yakındı..

Abone ol

Kısa bir süre önce Galatasaray’a bağış kampanyası başlatan ve camianın bazı kesimlerinden destek bazı bölümlerinden ise tepki alan eski yönetici Adnan Polat, dün katıldığı bir toplantıda Sarı-Kırmızılı renklere gönül veren işadamlarını taraftara şikayet etti. Ellerinden geleni yapmalarına rağmen şu ana kadar beklenen ilgiyi göremediklerini vurgulayan Polat, bu konuda bazı kesimlerin taşın altına elini sokmaktan kaçındığını belirtip, varlıklı Galatasaraylılar’a sert eleştirilerde bulundu.

‘Cezayı taraftar keser’

“Çok yakın arkadaşlarım bile para isteyeceğim diye telefonlarıma çıkmıyor'' ifadesini kullanan Adnan Polat, “Galatasaraylı işadamlarının ceplerinde akrep var'' yorumunu yaptı. Taraftarların bu kişilerden daha duyarlı olduğunu da sözlerine ekleyen Polat, “Öyle geliyor ki bu cezayı işadamlarına Galatasaray taraftarı kesecek. Futbolcular için gereken parayı toplayıp sorunların daha kolay çözülmesine katkı sağlayamadığımız için üzgünüm. Ancak dediğim gibi beklentilerimiz gerçekleşmedi'' dedi.

Taraftarlardan 70 bin $ daha

Dayanışma toplantısı düzenleyen bir grup Galatasaray taraftarı, kulüpleri için 70 bin dolarlık bir bağış topladı. Bu paranın 14 Şubat sevgililer gününde daha önce açıklanan banka hesabına yatırılacağı açıklandı. Öte yandan Turkcell, Telsim ve Avea yöneticilerinden de destek sözü alan taraftar gruplarının yeni kampanyalar düzenleyeceği öğrenildi. Adnan Polat’ın konuşmacı olduğu dünkü dayanışma toplantısına eski yönetici Yurdeşen Karahasan da katıldı.