BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

Fırsatçılar derbiyi böyle kazanca çevirdi

İnternet sitelerinde açık açık biletler karaborsa yöntemle satışa çıkarıldı

Abone ol

Kale arkası biletleri 400 liraya kadar alıcı bulurken, kombine kartını da bir maçlığına ya da sezon sonuna kadar satışa çıkaran bazı uyanıklar yeni bir çıkarcılığa imza attı.

Fırsatçılar, karaborsa.net başlığıyla facebook ve twitterdan satış yaptı. 315 liralık lüks biletler 1200 liraya çıktı. 750 liralık kombinesi olanlar da biletlerini kiralıyorlar

F.Bahçe'nin G.Saray derbisi biletleri karaborsaya düştü. Biletler salı kongre üyeleri, dün ise Taraftar Kart sahipleri için satışa çıktı. Ancak salı sabahı 04.00-05.00'te Biletix gişeleri önünde kuyruğa girenler bile bilet bulamadı. 34 bin kombine dışında kalan biletler, Biletix'in internet sitesi ve 49 satış noktasından satışa çıktığı anda bitti. F.Bahçeli taraftarların bilet arayışı isyan noktasına geldi.

F.Bahçe Kulübü, resmi internet sitesinden protokol, kongre üyeleri ve dernekler dahil verilen biletlerin dökümünü yaptı ve 'Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla bir an olsun kulübüne sahip çıkmaktan ve onun yanında olmaktan vazgeçmeyen F.Bahçemizin büyük taraftarına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız' diye mesaj yayınladı.

SON İDDİA: GÖREVLİLER Mİ SUÇLU?

Biletler karaborsada 1200 lirayı gördü. Bazı uyanıklar karaborsa.net başlığıyla facebook ve twitterdan bilet satışına başladı.

Sezon başında 750 liraya kombine alan bazı taraftarlar, biletlerini bir maçlığına kiraya verip, gelecek sezonun kombine ücretlerini şimdiden çıkarmaya çalıştı.

Peki neden bilet bulunamıyor? İddialara göre karaborsacılara biletleri bazı görevliler verdi. 315 liralık biletlerin karaborsa 1200 liraya satılmasından en çok zarar gören ise kulüp oldu. G.Saraylı taraftarlar, internetten biletlerini sergiledi.