BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'a TFF Başkanlığı için sürpriz çağrı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 'düşünmediğini' söylese de hem Kulüpler Birliği'nin hem siyah-beyazlı camianın çoğunluğu Orman'ın futbolun başına geçmesini istiyor.

Abone ol

Yıldırım Demirören’in istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın kim olacağı merakla beklenirken, Nihat Özdemir'in futbolun yeni patronu olacağı yüksek ihtimal ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şimdiden adaylar arasında gösteriliyor.

'Aday ol' baskısı var
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Daha önce TFF Başkanlığı gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Orman’a ciddi bir şekilde ‘Aday ol’ baskısı var. En büyük teşvik ise Orman’ın başkanlığını yürüttüğü Kulüpler Birliğinden geliyor. Süper Lig kulüplerinin başkanlarının çoğunluğunun, icraatlarından çok memnun olduğu Orman’a federasyon seçimlerinde destek vermeye hazır olduğu öğrenildi. Orman'ın hem 7 yıllık kulüp tecrübesi var hem de yurt dışı bağlantıları kuvvetli.

“Bana destek vermezseniz aday olmam” demişti
Beşiktaş’ın mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimine hazırlanan Orman, kongre üyelerine “Bana destek vermezseniz aday olmam” demişti.

Nur Çebi aday olabilir
Geçtiğimiz dönemde ikinci başkanlık görevini yürüten ve camianın önemli çoğunluğunun destek vermeye hazır olduğu Ahmet Nur Çebi’nin aday olması durumunda Orman’ın geri adım atabileceği de kulislerde konuşuluyor.