BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
BİLİM - TEKNOLOJİ

FIFA 2018’in ilk tanıtım videosu yayınlandı

Oyun severler tarafından 2017 yılının en çok beklenen oyunu FIFA 18’in ilk tanıtım videosu yayınlandı. Yıllardır oyunun kapaklarında Barselonalı yıldız futbolcu Lionel Messi’yi kullanan firma, bu sefer oyun severlere ters köşe yaptı.

Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden biri olan EA Sports, FIFA 18’de bombayı patlattı. Oyunseverler tarafından merakla beklenen oyun hakkında açıklama yapan firma, tüm FIFA 18 takipçilerine sürpriz yapacağını belirtti.

Oyuncularını beğenisini toplayan EA Sports, bildiğiniz gibi FIFA 13, 14, 15 ve 16'nın kapağında, Barselonalı yıldız futbolcu Lionel Messi yer veriyordu. Geçtiğimiz sene ise 4 farklı oyuncuya kapağında yer veren firma, FIFA 18’de Barselonalı yıldız futbolcu Lionel Messi’nin en azılı rakibi ve geçtiğimiz günlerde bir Şampiyonlar Ligi kupasını daha evine götüren Cristiano Ronaldo’ya yer verdi.

29 Eylül’de PC, PS4 ve Xbox One için oyunu piyasaya sürecek olan EA Sports, FIFA 18 oyununa erken siparişle sahip olmak isteyen kullanıcılarına üç gün erken oynama imkanı tanıyacak. Ayrıca erken sipariş veren oyunseverlere firma fiyatı 60 doları bulan 20 adet jumbo premium altın paketi, FIFA Ultimate Team için sekiz adet özel forma ve Cristiano Ronaldo'yu FUT modunda 5 maçlık kiralama haklarına sahip olacak.

Sitene Ekle