BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon ne zaman başlayacak Puhu Tv cuma günü nasıl izlenir?

TÜRKİYE'nin ilk internet dizisi olan Fi yeni sezon ne zaman başlayacak Fi yayın tarihi Puhu Tv açıkladı. Fi yeni bölüm için geri sayım başladı. Fi yeni sezon nereden izlenecek televizyondan yayınlanacak mı?

Abone ol

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven'in paylaştığı Fi başlama tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi Fi'nin başlama tarihini Puhu Tv açıkladı. 

İzleyiciler her cuma merakla Fi'nin ne zaman başlayacağını sorarken Puhu Tv'den konuyla ilgili yanıt geldi. İnternet dizisi olan ve Türkiye'de çok tutan Fi, 9 Kasım tarihinde başlayacak. Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.

Fİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor. 

Fİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi'nin son bölümünde Deniz'den hızla uzaklaşan Duru hızını alamayıp kendini Can Manay'ın kollarına bırakmış ve bomba bir sezon finaline imza atmıştı. Yaşananlar sonrası dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı merak edilirken, Serenay Sarıkaya'nın Ozan Güven'e sosyal medya hesabından seslenmesi ve ''Gel de başlayalım artık'' demesinin ardından hayranları derin bir nefes aldı.