BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.429,70
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

FETÖ'nün ablalarına dikkat! Kastamonu'da kulaktan kulağa yayıldı

Star gazetesi yazarı Halime Kökçe, 31 Mart yerel seçimleri öncesi FETÖ ablalarının AK Parti ve Erdoğan ailesine yönelik yaydığı iftirayı bugünkü köşesinde anlattı.

Abone ol

FETÖ'nün ablaları 31 Mart yerel seçimleri öncesi sıkı çalışıyor. Kendilerini kamufle etme kabiliyetiyle bilinen bu yapı, AK Partili kılığında seçmenleri zehirliyor.

FETÖ'nün örgütlü faaliyetlerinin merkezinde olan ve algı operasyonlarında başrolü oynayan ablaların son tezgahını Star gazetesi yazarı Halime Kökçe deşifre etti.

"FETÖ'nün ablaları gene iş başında" başlıklı yazısında Kökçe, Kastamonu'da dolaşıma sokulan söylentiyi paylaştı:

Ev sohbetlerinde dolaşıma sokulan iftiralar

"Kastamonu'da define, gömü hikayeleri meşhurdur. Taziye evlerinde bir takım kadınlar, "Ben aslında Ak Partiliyim ama artık bu kadarı da olmaz, Bilal Erdoğan şuradaki gömüyü götürdü, Sümeyye Erdoğan şuradakini aldı..." diye söz başlıyor ve 17-25 Aralık'tan bu yana FETÖ ve onunla iş tutanların söyledikleri yalanları bu sefer çok daha sinsice bir yöntemle yeniden dolaşıma sokmaya çalışıyor.

İnsanlar taziye evinin hürmetine, okunan Kuran-ı Kerim'e saygılarından sessiz kalıp susmasını beklediğinde bundan cesaret alıyor ve daha da abartılı iddialar ileri sürüyorlar. 

Özellikle Cumhurbaşkanımızın ailesi üzerinden dolaşıma sokulan yalanlar bunlar. "Bilmem kim 50 bin lira maaş alıyor. Ne yapıyor da o maaşı alıyor? Biz soğan alamıyoruz." Bu da ev sohbetlerinde dolaşıma sokulan iftiralardan biri. Bunlar evvelden olduğu gibi sosyal medyadan ya da gazete manşetlerinden değil, ev toplantılarında, mevlitlerde, günlerde, taziyelerde konuşuluyor. FETÖ'nün abla timi seçim arefesi sıkı çalışıyor. AK Parti'nin en güçlü olduğu yere, mütedeyyin Anadolu kadınlarına musallat olmuşlar. 

Şeytanın aklına gelmeyen yalanlar

Örgütün yeni taktiği bu. Kulak verin, sorun, siz de göreceksiniz. Münferit örnekler değil bunlar. Şeytanın aklına gelmeyen yalanları Kuran okunan ortamlarda söylemekten çekinmeyen ve hala pes etmeyen bir lanet örgüt işte bu FETÖ. "

Halime Kökçe'nin yazısının tamamı