BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

FETÖ’den ihraç edilen imamın ölümünde sır perdesi aralandı!

İZMİR'in Bergama ilçesinde, FETÖ soruşturması kapsamında geçen yıl ihraç edilen bir imamın, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla öldürüldüğü ileri sürüldü.

Abone ol

İZMİR Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen cumartesi günü akşam saatlerinde Maltepe Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi'nde motosikletiyle trafik kazasına karışan bir kişinin kaçırıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Araştırmada, ilçedeki bir camide imam olarak görev yaptığı sırada geçen yıl FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen ve motosikletiyle evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası Tugay Uslu'nun (48) ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi.

Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını incelemeye alan ekipler, plakasız bir otomobilin motosikletiyle giden Uslu'ya çarptığını belirledi. 

Marka ve modeli tespit edilen otomobil her yerde arandığı sırada, ilçede yaşayan U.D. (28) polise giderek, 34 VPB 33 plakalı otomobilinin çalındığını bildirdi. Polis, durumundan şüphelendiği U.D'yi ifadesini almak üzere gözaltına aldı.

U.D, FETÖ'den ihraç edilen Uslu'yu, muska yapmak için götürdüğü eski eşi G.G'ye cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Y.D. ile birlikte öldürdüklerini söylediği öğrenildi.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU: Cinayet zanlısı U.D'nin suçunu itiraf etmesinin ardından G.G. ile Y.D. de gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda Bergama-Kozak Karayolu üzerindeki ormanlık alanda yapılan araştırmada Tugay Uslu'nun cesedi gömülü halde bulundu.

Uslu'nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.