BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.497,35
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'cü Denizli Hanımağası kim? Ölen başsavcı meğer onu...

DENİZLİ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper dün trafik kazasında ölünce ortaya şok iddialar atıldı. Bunlardan en dikkat çekici olanı FETÖ'nün Denizli hanımağası ile ilgili. Emre Uslu gibi FETÖ'cülerin sevinci de bunu doğrular gibi.

Abone ol

DENİZLİ'de FETÖ karanlık bir suikaste mi imza attı? Fethullah Gülen'in tüm para trafiğinin döndüğü iddia edilen Denizli'deki esrarengiz FETÖ'cü hanımağa kim? Başsavcı Mustafa Alper bu yüzden suikaste mi kurban gitti? Kaza görüntülerini izlediğini söyleyen Ömer Turan inanılmaz iddialar ortaya attı. 

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in trafik kazasında ölümü ile gündeme bomba gibi iddialar düştü. Başsavcısının FETÖ suikastine kurban gittiği iddia edilirken en dikkat çeken senaryo da 24 TV yorumcusu Ömer Turan'dan geldi. AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen siyaset uzmanı gazeteci Ömer Turan, Denizli hanımağası olayını açtı. İşte Ömer Turan'ın twitterdan ortaya saçtığı iddialar;

FETÖ'NÜN DENİZLİ HANIMAĞASI KİM

-Denizli'de FETÖ'nün bir numarası hanımağadır. Direkt İsmail Büyükçelebiyle irtibatlı olan hanımağa aynı zamanda paranın başındadır.

-Hanımağa Denizli FETÖ'nün perde arkası lideridir. Perde önü lideri ise erkek bir siyasetcidir. Ama o da hanımağanın sözünden çıkamaz.

-Şehit Başsavcı hanımağa, kızı ve bir numaranın bylock kullandığını ve tüm örgüt bağlantılarını tespit etmişti. Başsavcı tüm engellemelere rağmen Fetö soruşturmasını inanılmaz bir noktaya getirdi.

-Başsavcı bir numara ve hanımağa için düğmeye basmıştı. Başsavcı işte tam ölümcül darbeyi vuracağı sırada öldü. Hiç kimse bana bu kaza demesin. Bu kaza süsü verilmiş bir siyasi süikasttir.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEDİM
- Olayın görüntüsünü seyrettim. Araç çok hızlı bir şekilde giderken bir anda karşısına kamyon çıkıyor ve malum kaza oluyor. Aracı dışardan hızlandırmak, frenlerini boşaltmak ve direksiyonunu kilitlemek mevcut teknolojide çocuk oyuncağıdır. Bana göre bu kaza süsü verilmiş bir Fetö-gladyo yapımı süikasttir.

DENİZLİ FETÖ İÇİN NEDEN ÖNEMLİ?
Ömer Turan Denizli'nin bilinmeyen yüzüne dair de önemli bilgiler paylaştı. Meğer Denizli FETÖ'nun para transferinin döndüğü merkez konumundaymış. İşte Denizli gerçeği;

-Denizli Fetönün İstanbuldan sonraki en önemli merkezi ve kalesi. Denizli Fetönün hem kasasını hem kurmay aklını oluşturuyor. Fetö İzmir'de doğmuş, İzmir-Aydın-Denizli ve Uşak ekseninde gelişmiş, büyümüş, kurmay heyetini bu eksenden devşirmiş bir örgüttür. İzmir-Manisa-Aydın-Denizli-Uşak ekseni Fetönün omurgasını oluşturur. Bu eksenin başkenti Denizlidir, diğer iller Denizliye bağlıdır.

FETO'NUN SAĞ KOLU VE DERİN FETÖ'NÜN LİDERİ
-FeTula'nın sağ kolu İsmail Büyükçelebi ile derin fetönün başı Ahmet Kara ve örgütteki bir çok önemli isim Denizlilidir. Denizli Fetönün Afrika üzerinden İran'a kadar yaptığı altın ve elmas kaçakcılığının merkezidir. Denizli fetönün mali başkentidir. Fetönün Denizli'de döndürdüğü paranın miktarı küçük bir ülkenin bütcesine denktir. Antalya'nın İzmir'in parası bile Denizli'ye gelir.