BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31

FETÖ, Kara Para Aşk

Aslında bu bir kara para aklama biçimiydi.

Aslında bu bir kara para aklama biçimiydi.

TRT'den haftalık programa konuk olarak katılıp program başı 250 bin lira alıyordu Hakan Şükür.

Paranın büyük kısmı paralel yapıya kaynak olarak gidiyordu. Çünkü programın gizli anlaşması bu şekilde idi. TRT'nin kaynaklarının paralel terör örgütüne aktarılması için bulunmuş "yasal" bir yoldu bu. Ve daha kimbilir buna benzer kimbilir daha kimler vardı TRT musluğuna ağzını dayayan.. Nasıl olsa devletin malı deniz yemeyen domuz'du.

Mehdinin ordusuna ganimet toplamanın fetvasını sözüm ona Kainat İmamları vermişti nasıl olsa.

İçkiye, kumara, kadına, erkeğe, köpük banyolarına fetva vardı da "hak" gördükleri TRT'nin parası mı haram olacaktı yani. Hem rüyada Türkiye'nin tapusu verilmemiş miydi kendilerine..

Bir yandan demokrasi şehitlerinin kanlı katili için  "kurban olurum ben ona" diye Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışırken, öbür taraftan meydanlarda millete "kahrolsun darbeciler" naraları atarak büyük dansözlük başarısı gösteren ve düştüğü traji-komik durumla bu sefer gerçekten kendine güldüren Atalay Demirci ve NBA basketbol oyuncusu Enes Kanter de bir nevi aynı görevi görüyordu.

Paralel oylarla birinci olmanın da bir bedeli olmalı idi! Atalay dünyanın bir çok ülkesinde en çok sahne alan Türk komedyen olarak tarihe geçecekti, ama kendine kalan bir lüks ev ile bir lüks araba idi kendi ifadesine göre. Çünkü paralel seyircinin karşısına bedava çıkıyordu. Program sponsorlukları, bilet paraları ise paralel kasalara akıyordu.

Aksi takdirde, Türkiye'nin tanınmış ilk üç komedyeninden biri olan Atalay, Enes Kanter'den borç istiyor, Milyon dolarlık sözleşmelere imza atan Enes Kan ter içinde, sıkıla büzüle, abi bende de yok öbür tarafa verdik diyordu. Şükürsüz Hakan'da da durum farklı değildi. Biz de kuruduk kaldık, ne idik ne hale düştük diyordu.

Çünkü paralel beyin, paralel meşhurlarını zaten bu günler için yetiştiriyordu. Etinden, sütünden ve derisinden faydalanmak için. Beyine zaten gerek yoktu. "Mehdiler" zora düşerlerse ellerinden tutardı. Ne de olsa o "hayatların kurtarıcısı" idi. Beynini haşhaşa karıştırıp yemiş paralel meşhurlarımız o kadar inançla doluydular ki, kenara üç beş kuruş bile koyma ihtiyacı hissetmemişlerdi. Ağustos böceği misali diyeceğim ama Ağustos'a çıkamadılar. Gazete'nin verdiği ZAMAN'a göre bebek 9 ay 10 gün sonra yani tam 15 Temmuz'da doğacaktı nasıl olsa.

40 yıllık hain planı 20 saatte bitiren Türk milleti vatan sevgisinin ne demek olduğunu dosta düşmana göstermeye devam ediyor.

Bu hain alçak saldırıdan sonra devlet millet iktidar muhalefet el ele vererek dünya tarihinde bir ilke imza attı. Millet devletine kurumlarına sahip çıktı. Millet sokaklarına ilçelerine şehirlerine ve bu cennet vatan ülkeye sahip çıkarak tüm dünyaya mesajını verdi.