BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
HABER /  SPOR

Fenerde Anelka sürprizi

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Anelka sürprizi yaşandı

Abone ol

Fenerbahçe'de, 26 Temmuz Çarşamba günü Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımıyla yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı öncesi Anelka sürprizi yaşandı. Teknik direktör Zico, Fransız futbolcuya, bu akşam yapılan antrenmandaki taktik çalışmasında muhtemel 11'de yer verdi.

Brezilyalı çalıştırıcı, kendisine Hollanda kampında, Avrupa'ya gitmek istediğini bildiren ve bu nedenle taktik çalışmalarda yer bulamayan Fransız futbolcuyu, B36 Torshavn maçı için denediği 11 kişilik kadroya dahil etti. Takım koşuya başladığı sırada antrenmanın başında saha içinde Anelka ile bir süre görüşme yapan Zico, koşunun ardından da Semih ile görüştü. Brezilyalı çalıştırıcı, dünkü taktik çalışmada as takımın forvetinde görevlendirdiği Semih'in yerine bu kez Anelka'ya şans tanıdı.

-MUHTEMEL 11-

Taktik çalışmada Tümer'e yedeklerden oluşan takımda yer veren teknik direktör Zico, Rüştü, Serkan, Can, Önder, Ümit, Aurelio, Appiah, Alex, Uğur, Tuncay ve Anelka'dan oluşan bir muhtemel 11 çıkardı.

-AZİZ YILDIRIM DA İZLEDİ-

Sarı-lacivertlilerin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptıkları antrenmana, kulüp başkanı Aziz Yıldırım da geldi. Bir süre saha kenarından çalışmayı izleyen Yıldırım, kendisine eşlik eden asbaşkan Murat Özaydınlı ile birlikte Fenerium alt tribününe oturarak buradan antrenmanı izledi. Teknik direktör Zico, ısınma çalışmalarının ardından taktik çalışmaya geçtiğinde, basın mensupları sahadan çıkarıldı ve çalışmanın yaklaşık ilk 30 dakikalık bölümünden sonrası basına kapalı gerçekleştirildi.

Sakatlığı bulunan Luciano ve eşinin vefatı nedeniyle Almanya'da bulunan Deniz, antrenmana katılmadı. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Kemal de antrenmanı tribünden izledi. Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını, yarın akşam Samandıra Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürecek. Zico'nun 18.30'da yapacağı duyurulan basın toplantısının saat 18.00'a alınabileceği ifade edildi.

-B36 TORSHAVN ÇİFT ANTRENMAN YAPTI-

Fenerbahçe'nin rakibi B36 Torshavn, sarı-lacivertli ekiple yapacağı maç için bugün çift antrenman yaptı. Çalışmalarını basına kapalı sürdüren Faroe Adaları ekibi, sabah Kasımpaşa Stadı, akşam da Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda antrenman yaptı.