BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye 3 müjde birden

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Dirar, Valbuena ve Mehmet Topal'ın Galatasaray derbisinde sahada yer alacağı öğrenildi.

Abone ol

Lige verilen arada Sarı-Lacivertli takımın 3 önemli oyuncusu, hazır hale gelecek. Ersun Yanal’ın dört gözle beklediği Mehmet Topal, Dirar ve Valbuena’nın sakatlıkları büyük oranda geçti. Sağlıkekibinin haftalardır yoğun tedavi uyguladığı 3 yıldız, hafta içinde takımla antrenmanlara başlayacak.

3 isim de çok önemli
Bu isimlerle ilgili sürekli kulüp doktorlarından bilgi alan Yanal, bir sürpriz yaşanmazsa Mehmet Topal, Dirar ve Valbuena’yı Ankaragücü maçında sahaya sürmeyi planlıyor. Ersun hoca, kritik süreçte tecrübeli isimlere her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyor.

Galatasaray derbisi kritik
 Sarı-Lacivertliler için 7 Nisan’da Eryaman Stadı’nda oynanacak mücadele oldukça önemli. Çünkü Fenerbahçe, kazanması halinde puanını 34’e çıkartacak ve Sarı-Lacivertliler’in üstündeki ve altındaki takımlar 27. haftada birbirleriyle karşılaşıyor.
 
Sistem oturuyor
Mehmet Topal, Dirar ve Valbuena’nın tamamen hazır olması halinde teknik direktör Ersun Yanal 3 ismi de 11’de oynatacak ve kafasındaki sistem de oturmuş olacak.