BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.486,68
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci bombası

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ilgilendiği İrfan Can Kahveci için Başakşehir’le resmi görüşmelere başladı.

Abone ol

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Başakşehirli milli futbolcu İrfan Can Kahveci için teklif yükseltti. Sarı-kırmızılılar 4.5 milyon Euro olan ilk önerisini, 6 milyon Euro artı bir futbolcu olarak yeniledi. Medipol Başakşehir cephesi bu teklife sıcak bakmadı. Turuncu-lacivertliler 10 milyon Euro ve Emre Kılınç'ı istedi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin bu hafta da devam etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci hamlesi
Milliyet'in haberine göre; Mesut Özil, Osai Samuel ve Attila Szalai gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, Başakşehir'e dün bir yazı göndererek İrfan Can Kahveci'ye talip olduklarını bildirdi. Bu görüşme için randevu talep etti. Başakşehir de bunu kabul etti. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir’le resmi görüşmelere başladı.

İşte ilk teklif
Sözcü'nün aktardığı diğer detay da ise Fenerbahçe'nin Başakşehşir'e yaptığı teklif ortaya çıktı. Deniz Türüç + Serdar Aziz ve 5 milyon Euro.

Başakşehir cephesinden açıklama
Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt NTV Spor'a konuştu. Mustafa Eröğüt,  “Fenerbahçe, Cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti" diyen Eröğüt, "Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Ali Koç ne demişti?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erzurumspor maçının ardından verdiği demeçte; "Başakşehir, İrfan Can ve Visca'yı satmak isterse, ilgileniriz." ifadelerini kullanmıştı.

Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci teklifini açıkladı
Galatasaray'ın transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci'nin çok karakterli bir oyuncu olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Oyuncu Galatasaray'a gitmek isteyebilir, buna saygı duymak gerekir. Son duyduğuma göre Galatasaray'ın son teklifi 6 milyon euro artı bir oyuncu. Oyuncuyu biliyorum Emre Kılınç değil, ayıp olmasın diye söylemiyorum. Başakşehir'in de ne istediğini biliyorum, 10 milyon euro artı Emre Kılınç" dedi.